A Levenhuk a Meada-termékek kizárólagos forgalmazója Lengyelországban, Csehországban, Magyarországon és Szlovákiában

A Levenhuk a világhírű Meade márka kizárólagos hivatalos forgalmazója Lengyelországban, Csehországban, Magyarországon, Bulgáriában és Szlovákiában. A Meade Instruments egy amerikai vállalat, és egyben a világon a legnagyobb teleszkóp-, napteleszkóp-, kétszemestávcső-, figyelőtávcső- és teleszkóptartozék-gyártó.

A Meade optikai termékek széles választékában a különböző szintű csillagfigyelők, így például a kezdő és a tapasztalt csillagászok is megtalálhatják a nekik tetsző modelleket. Ezekben a teleszkópokban a magas minőségi színvonal forradalmian új technológiákkal párosul, ideértve például a továbbfejlesztett, kómahibamentes optikai elemeket, az ultramagas fényáteresztésű bevonatokat, a StarLock automata irányítóegységet, valamint az AudioStar számítógépes objektumkereső rendszert. A Meade optikai termékek segítségével az Univerzum megfigyelése izgalmas és kényelmes élmény lehet!

A Levenhuk boltjaiban immáron a Meade optikai eszközök széles választéka kapható.

Levenhuk Csehország

V Chotejně 700/7 102 00 Praha 102
Phone: +420 734 757 975
www.zoom-n-joy.cz

Levenhuk Magyarország

Szegedi út 54. 1136 Budapest
Phone: +36 1 8480456
www.zoom-n-joy.hu

Levenhuk Lengyelország

Ciołka 35/paw 32, 01-445 Warszawa
Phone: +48 797 793 911
www.zoom-n-joy.pl

Levenhuk Bulgária

Бул. Доктор Г.М. Димитров 26, София
Phone: +359 888 00 66 37
www.levenhuk.bg

Infinity sorozat

Ezek a könnyű és könnyen használható teleszkópok tökéletes társak az olyan megfigyelők számára, akik égi és földi objektumokat egyaránt szeretnének megtekinteni. A megfigyelésekhez szükséges szabványos kiegészítőkészlettel, valamint egy DVD-lemezen elérhető AutoStar Suite csillagászati szoftvercsomaggal kínáljuk. Ez a bónusz DVD-lemez segít közelebbről megismerkedni az éjszakai égbolttal, és több mint 10 000 égitestet jelenít meg, ideértve különböző bolygókat, csillagokat, galaxisokat és csillagködöket.

StarNavigator NG sorozat

Könnyen kezelhető, kis súlyú, hordozható teleszkópok kedvező áron automata állvánnyal és AudioStar számítógép-vezérlővel. A hihetetlen AudioStar technológiának köszönhetően az éjszakai égboltot további tartozékok nélkül vizsgálhatja. Kapcsolja be, majd egy rövid beállítást követően a teleszkóp már készen is áll arra, hogy Önt az éjszakai égbolt legjobb objektumait bemutató útra vigye. A rekesznyílás mérete mind a refraktor, mind a reflektor, mind a Maksutov-Cassegrain kivitelezésű teleszkópok esetében 90 mm – 130 mm.

ETX Observer teleszkópok

Ezek a tökéletesen hordozható, számítógépes teleszkópok a GoTo tartószerkezetekkel és az AudioStar vezérlővel kiegészülve minőséget, értéket és teljesítményt kínálnak a csillagászok számára. Az ETX Observer AudioStar kézidobozos vezérlőt is tartalmaz. Ez a vezérlő egyfelől könnyű hozzáférést kínál egy 30 000 objektumot tartalmazó adatbázishoz, másfelől a beépített hangszóró segítségével oktatási jellegű tartalmakat játszik le az aktuálisan megtekintett égitestekről.

Adventure Scope sorozat

Kiváló teleszkópok azoknak a kezdő csillagászoknak, akik közelről szeretnének objektumokat megfigyelni napközben és az éjszaka folyamán is. Ezek a könnyű és könnyen hordozható refraktoros teleszkópok különböző lehetőségeket kínálnak a megfigyelők számára, ideértve például a gyönyörű vidéki tájképet gazdagító fák és rétek megtekintését, vagy akár a ragyogó égbolton található csillagoknak, a Holdnak és a bolygóknak a megtekintését.

Polaris teleszkópok

A Polaris termékcsaládba tartozó teleszkópok kezdő csillagászok és tapasztaltabb amatőrök számára egyaránt ideálisak. A teleszkópokhoz mindent biztosítunk, ami csak az éjszakai égbolt csodáinak első alkalommal történő megtekintéséhez szükséges. Ezek a minőségi optikai eszközök kiváló társakká válhatnak, és a megfigyeléseket izgalmas és kényelmes élménnyé varázsolhatják.

EclipseView sorozat

Ez a teleszkópcsalád kifejezetten a Nap biztonságos megtekintésére készült. Mostantól egyetlen teleszkóppal megnézheti a Napot, a Holdat, a bolygókat és más érdekességeket. Állítsa be az EclipseView modellt éjszaka, és tekintse meg a Hold és a bolygók krátereit! Az Eclipse segítségével nappal biztonságosan megtekinthetők a napfoltok!

Meade kétszemes távcsövek

Különböző árkategóriájú és különböző célra készült, magas minőségű kétszemes távcsövek széles választékát kínáljuk: turistáknak és utazóknak, vadászoknak és horgászoknak, kis kompakt kétszemes távcsöveket, professzionális modelleket és éjszakai megfigyelésre alkalmas távcsöveket.

LX200 sorozat

A legszéleskörűbben használt, kutatómunkára is alkalmas teleszkóprendszer. Az LX200 termékcsalád tagjai lenyűgöző funkciókat kínálnak, ideértve a következőket is: továbbfejlesztett, kómahibamentes optikai elemek, ultramagas fényáteresztésű bevonatok, GPS-modul, elsődleges tükörzár, túlméretes elsődleges tükör, AutoStar II GoTo rendszer és sok más. Mostantól Ön is a szakemberek által alkalmazottakhoz hasonló optikai elemekkel rendelkezhet.

LX90 sorozat

Az LX90 teleszkópok főbb ismertetőjegyei a teljesítmény, a minőség, az érték és a könnyű használhatóság. Ezek a teleszkópok beépített GPS-modullal, valamint olyan AudioStar technológiával rendelkeznek, amely segít Önnek automatikusan megkeresni és nyomon követni több mint 30 000 égitest bármelyikét. A továbbfejlesztett, kómahibamentes optikai elemek rendszerével és az ultramagas fényáteresztésű bevonatokkal Ön a prémium optikai eszközök között is megtalálta a tökéletes modelleket.

Coronado PST Solar teleszkópok

A Personal Solar Telescope (személyes napteleszkóp) a világ legnépszerűbb Napfigyelő teleszkópja. Ez a nagyon könnyen hordozható, kifejezetten a Nap figyelésére tervezett teleszkóp teljesen beépített, el nem távolítható, biztonságos napszűrő optikai elemeket tartalmaz. Segít megmutatni a Nap széleinél megfigyelhető, dinamikus, folyamatosan változó protuberanciákat, az izzásokat, valamint más felszíni részleteket.

Vadonhoz való figyelőtávcsövek

Tökéletes optikai eszközök vadászathoz és vadállatok megfigyeléséhez. Vízállóak, elcsúsztatható lencseárnyékolóval vannak ellátva a kontrasztos kép és állítható zoom javítása érdekében. Felszerelhetők háromlábú állványra, hosszú megfigyelésekhez alkalmasak bármilyen időjárási körülmények között.

LightBridge Mini teleszkópok

A LightBridge Mini teleszkópok ideális társak a világűrrel történő első ismerkedéshez, hiszen másodpercek alatt beállíthatók, hogy szeretteivel könnyen megoszthassa a csillagfürkészés élményét. Egyik modell sem igényel beállítást vagy szerelést, így a dobozból kivéve, további tartozékok nélkül azonnal igénybe vehetők.

 

Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, akkor kérjük, hogy forduljon hozzánk

2018. évi Meade-katalógus

letöltés

Árlista EUR

letöltés

Árlista HUF

letöltés

Angol változat | Cseh változat | Magyar változat | Lengyel változat | Szlovák változat

© 2018 Meade Instruments Corp. and Levenhuk, Inc. Minden jog fenntartva.